Autisme Spektrum Dagen – med Bo Hejlskov Elvén

Autisme Spektrum Dagen – med Bo Hejlskov Elvén

29. marts 2019

Mød Bo Hejlskov Elvén – den verdenskendte psykolog, forfatter og foredragsholder.

Det kræver langt mere forståelse og viden om autisme, hvis vi skal blive bedre til at hjælpe autister til et godt liv. Derfor har Opholdsstedet Broager sammen med UCN Hjørring og Landsforeningen Autisme, Kreds Nordjylland taget initiativet til en såkaldt “Autisme Spektrum Dag”, hvor der sættes fokus på deling af viden om autisme samt det gode liv med autisme. Autisme Spektrum Dagen finder sted den 19. juni på UCN i Hjørring.

Hovedattraktionen på Autisme Spektrum Dagen er den verdenskendte psykolog og forfatter Bo Hejlskov Elvén, som holder foredrag om konflikthåndtering og Low Arousal strategi – hvordan man undgår at en konflikt udvikler sig. Bo Hejlskov Elvén holder sit foredrag to gange i løbet af dagen kl. 12 og igen kl. 18 – så alle har chance for at høre ham – inden for og efter arbejdstid.

Bo Hejlskov Elvén, verdenskendt psykolog og forfatter. Mød ham på Autisme Spektrum Dagen 19. juni på UCN, Hjørring.

I mellem de to foredrag vil der være paneldebat med blandt andre Bo Hejlskov Elvén og Morten Wulf, der er projektleder for ”Klar til Start”, der er et samarbejde skabt af Fakta og Fonden Unges Uddannelsescenter med henblik på at få unge med autisme i job. Svend Erik K. Sørensen, forstander på Opholdsstedet Broager og idémanden bag Autisme Spektrum Dagen, deltager også i panelet.

Det gode liv med autisme

Herudover vil dagen byde på udstillingen ”Det gode liv med autisme”, der består af workshops og stande, hvor både forældre, studerende og fagfolk kan dele viden, erfaringer og ideer om og med mennesker med autismespektrumforstyrrelser.

”Det her vil ikke bare være en dag om autisme, men også med mennesker med autisme. Det er en dag, hvor dét at leve et godt liv med autisme, er i centrum. Derfor håber jeg på at mange vil bakke op om dagen, og at dagen vil inspirere til hele tiden at søge viden og forståelse for mennesker med autisme. Det er vores ansvar at blive bedre til at forstå dem og tilpasse rammerne – ikke omvendt. Vi satser derfor også på, at Autisme Spektrum Dagen vil blive en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor vi deler viden om autisme for bedre at kunne forstå og dermed blive bedre til at give den rette hjælp/støtte til mennesker med autisme,” siger Svend Erik K. Sørensen.

Læs mere i vores pressemeddelelse om Autisme Spektrum Dagen: Brug for mere viden om autisme?

Billetter og info om Autisme Spektrum Dagen

Det koster 175 kr. at deltage* i Autisme Spektrum Dagen, inkl. ét foredrag med Bo Hejlskov Elvén. Køb billetter og få yderligere info på autismespektrumdagen.dk    

* Medlemmer af Landsforeningen Autisme får 50 kr. i rabat ved at indtaste deres medlemsnummer ved billetkøb.

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 2482 5264 – Mail: broager@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533

Download guide: 10 råd til det gode ungdomsliv med autisme