Svend Erik K. Sørensen bød velkommen

Svend Erik K. Sørensen bød velkommen

15. marts 2018

Forstander Svend Erik K. Sørensen vil gerne dele ud af den store bank af viden og erfaringer om autisme, som findes på Opholdsstedet Broager. Det fortalte han ved et spændende arrangement, som Broager afholdt i samarbejde med autismeekspert Dorthe Hölck.

Ifølge Svend Erik K. Sørensen var initiativet det første i en række arrangementer, som opholdsstedet forventer at afholde. ”Vi har arbejdet med autisme i rigtig mange år med speciale i unge mellem 12 og 18 år, og der har vi konstateret at, autismeverdenen er rigtig svær at forstå – både for forældre og for de sagsbehandlere, som arbejder med autistiske borgere. Så vi har taget dette initiativ ud fra et ønske om, at vi gerne vil dele viden og medvirke til erfaringsudveksling.”

Emnet for sagsbehandler arrangementet var ”Det gode møde med den autistiske borger”, og at det er et aktuelt og relevant emne bliver bekræftet af en spørgeundersøgelse blandt forældre, som Broager har taget initiativ til. Af de ca. 300 forældre, som har deltaget i undersøgelsen, svarer 55% at de oplever manglende forståelse for autisme i samarbejdet med det offentlige.

Yderligere information – kontakt forstander Svend Erik K. Sørensen på mail: forstander@broager-bo.dk eller mobil: 24 82 52 64.

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 2482 5264 – Mail: forstander@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533