Værd at vide om autisme

Værd at vide om autisme

På Opholdsstedet Broager ønsker vi at dele viden og erfaring både med forældre til børn/unge med autisme og med sagsbehandlere, der arbejder med autistiske borgere.

Efter at have arbejdet med autistiske unge mellem 11 og 23 år i mere end 15 år, har vi konstateret at, autismeverdenen er rigtig svær at forstå – både for forældre og for de sagsbehandlere, som arbejder med autistiske borgere. Derfor har vi et stort og dybfølt ønske om at dele viden og medvirke til erfaringsudveksling.

På “Værd at vide” siderne her kan du finde en masse nyttige oplysninger om autisme – fra forskellige diagnoser til gode råd om, hvordan man skaber de bedst mulige forudsætninger for at leve et godt liv med autisme. Find blandt andet “10 råd til det gode ungdomsliv med autisme”, som vi har udarbejdet i samarbejde med autismeekspert Dorthe Hölck.
Er du sagsbehandler, vil du også kunne få glæde af “10 råd til en bedre samtale, hvor barnet/den unge med autisme deltager”, som vi har udarbejdet i samarbejde med socialrådgiver Mayken Wattez.

Herudover afholder vi jævnligt arrangementer som workshops for sagsbehandlere og caféaftner for forældre, hold øje med disse aktiviteter, som vi løbende lægger op på vores facebookside

Du er også altid velkommen til at kontakte os – på telefon 9894 2868 eller mail forstander@broager-bo.dk 

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 2482 5264 – Mail: forstander@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533