Livet på Broager

Livet på Broager

Vil du vide lidt mere om dagligdagen og livets gang på Opholdsstedet Broager? Så er du kommet til rette sted.

Kort fortalt, så ligner livet på Broager livet i en helt almindelig familier – vi er blot en lidt større familie og der er knapt så mange impulsive handlinger på grund af vores unges behov for forudsigelighed.

Hele vores dagligdag tager udgangspunkt i vores ønske om at gøre det så hjemligt og trygt som overhovedet muligt for vores unge.

Vi sætter en ære i, at de unge føler, at de befinder sig “eget hjem” uden der af den grund bliver gået på kompromis med den visuelle struktur eller den pædagogiske behandlingsindsats. Strukturen forsøges tænkt ind i indretningen på Broager, så det virker så naturligt som muligt.

Man mærker den hjemlige hygge allerede fra det øjeblik, man kommer ind på gårdspladsen – og den fortsætter videre ind i stuehuset. Fra hoveddøren træder man direkte ind i vores hyggelige køkken/alrum, hvor der hver dag dufter af dejlig hjemmelavet mad.

Læs mere om dagligdagen på Broager her.

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 2482 5264 – Mail: forstander@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533