Dagligdagen

Dagligdagen

Nøgleordene for dagligdagen på Broager er den daglige struktur, hvor genkendelighed og forudsigelighed er vigtige nøgleord. Dagligdagen følger som udgangspunkt den samme struktur for alle husets unge, men der tages i høj grad også hensyn til individuelle behov.

Sådan ser døgnrytmen ud på en ganske almindelig hverdag på Broager:

Morgen
Vores morgener begynder omkring kl. 07.00. Det er meningen, at de unge med tiden selv skal lære at stå op, så nogen står selv op og andre vækkes af døgnvagten. Nogen klarer morgenmaden selv og andre har brug for hjælp, så døgnvagten hjælper i større eller mindre grad de enkelte, så deres ugeskema overholdes.

Alt efter hvor de unge går i skole, køres de af os, cykler eller tager toget.

Frokost
Hvis de unge er tidligt hjemme fra skole, tager de som regel selv lidt frokost eller de som er på Broager støttes i at få fundet noget frokost.

Eftermiddag

Om eftermiddagen har de unge deres huspligter (ADL-træning), hvor de gør rent på værelset, vasker tøj eller er ude at handle.
Der kan også være nogen, som går til en eller anden fritidsaktivitet udenfor Broager. Vi opfordrer og støtter gerne de unges ønsker, så vidt det er muligt. Hvis de har behov for det og kan lade sig gøre, så tager vi gerne med til aktiviteten.

Aften
Hver aften præcis kl. 18.00 spiser vi. De unge har deres faste plads og pædagogerne deltager i måltidet.

Hver aften kl. 20.00 er der aftenhygge med te, vand og frugt.

Nat
Der er sovende døgnpersonale, så de unge kan altid komme og banke på døren ind til personalerummet eller ringe til personalet, hvis de har brug for hjælp.

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 98 94 28 68 – Mail: forstander@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533

Ledig plads på Broager

Vi har i øjeblikket en ledig plads på Broager
Du er velkommen til at kontakte leder Carina direkte på 3032 0692,
hvis du ønsker yderlige oplysninger.