Autisme inde på livet – til foredrag med Anne Skov Jensen

Autisme inde på livet – til foredrag med Anne Skov Jensen

28. marts 2019

Hvordan kan man bruge Anne Skov Jensens indsigter i livet med autisme?

Det spørgsmål stillede vi til Mette Bluhme og Jeanette Schibsbye – to af tilhørerne på Broagers foredragsaften i Tornby den 31. januar 2019. Begge kvinder har autismen helt inde på livet, både i deres private og professionelle liv – som henholdsvis mødre og lærere.

Se interviewet herover, og hør hvilke råd Mette og Jeanette tog med sig fra foredraget. Og få at vide, hvad det betyder at se autismen indefra – fra et menneske, som selv har autisme. Hør også om det at være mor til et barn med autisme og om samarbejdet med kommune og myndigheder.

Vi siger mange tak for de gode kommentarer og værdifulde indsigter – og håber at se Mette, Jeanette og deres 5 kollegaer fra Svenstrup Skole, som var med til foredraget, igen til Autisme Spektrum Dagen den 19. juni på UCN i Hjørring.

Se vores interview med Anne Skov Jensen
Læs mere om foredragsaftenen med Anne Skov Jensen og kom lidt nærmere på et godt liv med autisme – se vores interview med Anne her.

Vi benyttede lejligheden til at at tale med Anne Skov Jensen efter foredraget. Se interviewet med hende her.

Opholdsstedet Broager – Hovedvejen 2A, Tornby – 9850 Hirtshals – Telefon: 2482 5264 – Mail: forstander@broager-bo.dk – CVR-nr.: 27185533